Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Higold BN2.0 konyhai csaptelep mágneses mobil fejjel, 2 funkciós zuhany, kerámiabetét, matt rozsdamentes acél
Higold BN2.0 konyhai csaptelep mágneses mobil fejjel, 2 funkciós zuhany, kerámiabetét, matt rozsdamentes acél
RRP: 99 990 Ft 89 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Higold BN2.0 konyhai csaptelep mágneses mobil fejjel, 2 funkciós zuhany, kerámiabetét, matt rozsdamentes acél

Raktáron
RRP: 99 990 Ft 89 990 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: HIGOLD20
A termék a kosárba került
Higold BN2.0 konyhai csaptelep mágneses mobil fejjel, 2 funkciós zuhany, kerámiabetét, matt rozsdamentes acél 89 990 Ft Kosár
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Kína
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Higold BN2.0 konyhai csaptelep mágneses mobil fejjel, 2 funkciós zuhany, kerámiabetét, matt rozsdamentes acél - Ez a Higold BN2.0 mágneses mobil konyhai csaptelep elegáns kialakítással rendelkezik, amely funkcionálissá és vizuálisan vonzóvá teszi bármely konyhai stílushoz. A csaptelep mozgatható kifolyója lehetővé teszi a mosogató alapos megtisztítását, miközben a munkalap fröccsenésmentes marad. Ez a csaptelep erős mágnessel van rögzítve, amely megakadályozza, hogy idővel lelógjon. A mágnes erőteljes markolata a helyén tartja a kézizuhanyt, mégis könnyű rántással kioldható, így teljes rugalmasságot biztosít. A robusztus PVD konstrukciónak és a hasznos egynyeles keverőnek köszönhetően ez a termék ideális keveréke a dizájnnak és a funkcionalitásnak. Rendkívül magas szintű kopásállóságot biztosít a tervezett PVD bevonat, valamint remek kereskedelmi minőség. A gyors hideg-meleg víz szabályozás kevesebb vizet és energiát használ, miközben a rendelkezésére álló energia több mint 95%-át használja. Mivel ez a csaptelep terminálfűtést használ, nincs szükség előmelegítésre, hőmegőrzésre, a csővezetékből származó hőveszteségre vagy víztárolásra, mert a bekapcsolás után azonnal felforrósodik. A kihúzható konyhai csaptelep hatékonyan helytakarékos, mivel nagyobb edények mosogatását teszi lehetővé anélkül, hogy a pozíciókat módosítani kellene. Ezenkívül rugalmasabb formája miatt nem szabad sok fröccsenésnek lennie.

Nagyon tartós - cinkből és sárgarézből készült, PVD bevonattal ellátott konyhai csaptelep fokozott korrózió- és karcállóságot biztosít
Szivárgásbiztos - a spanyol Sedal kerámiabetét gondoskodik arról, hogy a víz ne szivárogjon ki a keverőcsapból.
Minimalista - szálcsiszolt felülete lehetővé teszi, hogy bármilyen konyhai stílust kiegészítsen.
Állandó nyomás - a nagy edények gyorsan megtölthetők vízzel, a gyümölcsök finoman tisztíthatók, a koszos edények pedig hatékonyan tisztíthatók.
Sokoldalú - a lehúzható permetezőkkel nagyobb pontossággal tisztíthatja meg a mosogató nehezen elérhető részeit vagy öblítheti le a zöldségeket.
Mágneses technológia - beépített mágnes segítségével tartja a szórófejet a helyén, így használaton kívül is rögzitett állapotban marad.

A 2004-ben alapított Higold egy szerteágazó és innovatív vállalkozás, mely háztartási berendezéseket (hardvert) gyárt, funkcionális berendezéseket, bútor kiegészítőket, ajtó és ablak, fürdőszobai és konyhai hardvert, dekoratív hardvert, okos hardvert, valamint kerti bútorokat. Célja a globális felhasználók teljeskörű ellátása kiváló minőségű háztartási hardverrel. A kínai háztartási hardver iparban csúcskategóriás márkaként mindig is előkelő helyet foglalt el mind a márka népszerűsége, mind pedig az eladások szempontjából. 2020-ban a Higold márkaszóvivői szerződést kötött Donnie Yen-nel, akivel a új úton indult el a globális nemzeti márka. Nemzeti csúcstechnológiai vállalkozásként a Higold erős mérnöki technológiai központtal és kutatóintézettel rendelkezik, valamint hosszú távú stratégiai együttműködést folytat számos vezető tervező céggel szerte a világon, integreálva a globális magas színvonalú kutatási és innovációs erőforrásokat, folyamatos hajtóerőt biztosítva a “kreatív élő léleknek”. Eddig a Higold több mint 700 szabadalommal rendelkezik. Termékei számos alkalommal elnyerték a Red Dot Design Award, iF Design Award, China Red Star Award díjakat, valamint más nemzeti és külföldi díjakat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Higold
Csaptelep felület Fémes felület
Anyag Cink + inox
Szín Szálcsiszolt rozsdamentes acél
Zuhanyfej Mobil zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 540 mm
Lefolyó magassága 260 mm
Lefolyó hosszúsága 210 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya
Súly 3.02 kg