Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár

Rólunk

Az AXIL KFT. saját tőkével rendelkező vállalkozás, amely 2005-ben indult útjára Kézdivásárhelyen, Erdélyben, azzal a céllal, hogy széles és pénztárcabarát konyhai bútor (és nem csak) választékkal rukkoljon elő vásárlóinak. A piaci trendek fejlődését, valamint a vásárlók széleskörű és precíz információigényét tartva szem előtt, az AXIL KFT. 2009 óta jelentős energiát fektet abba, hogy egy olyan online vásárlói felületet alakítson ki, amely részletes információval szolgál a vevők számára.

Az online eladásból és a saját bolt működtetéséből összegyűjtött többéves tapasztalat, komoly hozzáállásunk, valamint vásárlóink visszajelzései segítettek abban, hogy folyamatosan gyarapodjunk és fejlődjünk, és mindössze néhány év leforgása alatt az élvonalba törjünk.

2014 óta az AXIL KFT. a gránit mosogatótálcákat gyártó SCHOCK márkának a forgalmazója. A SCHOCK a gránit mosogatók feltalálója, termékeik magas minőségűek, időtállóak, emellett különleges formákkal rendelkeznek. Az AXIL KFT. változatos termékkínálatában SCHOCK márkájú mosogatótálcák, csaptelepek és kiegészítők találhatóak, amelyek viselik a "Handmade in Germany" feliratot, ezzel jelezve, hogy német minőség szerint, kizárólagosan kézzel készített, exkluzív termékek. Árainkat igényre szabtuk, ajánlatainkban minden vásárlónk megtalálhatja a leginkább hozzá illőt.