Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Schock Easy Care Brightener folteltávolító
Schock Easy Care Brightener folteltávolító
Schock Easy Care Brightener folteltávolító
RRP: 8 390 Ft 6 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Easy Care Brightener folteltávolító

Termékkód:
629019
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 8 390 Ft 6 990 Ft
A termék a kosárba került
Schock Easy Care Brightener folteltávolító
Schock Easy Care Brightener folteltávolító 6 990 Ft Kosár
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Easy Care Brightener Folteltávolító a gránit mosogatók tisztításához. Eltávolítja a kávé- vagy teafoltot a világos színű CRISTALITE® és CRISTADUR® mosogatók felületéről. Kizárólag a gyártó által ajánlott színskálához használható: Silverstone, Magnolia, Polaris, Rouge, Day, Twilight, Concrete, Croma, Sabbia, Moonstone, Alpina, Canyon.

Használati útmutató: Vigye fel az oldatot a kívánt felületre és hagyja hatni 20 percet. Bő, tiszta vízzel törölje le a felületről.

Hasznos információk: Figyelmesen olvassa el a terméken feltüntetett előírásokat és információkat. Védje szemét és bőrét, miközben a terméket használja. A termék virágra, ruhára vagy fémre ne kerüljön. Elszíneződést vagy higulást okozhat. Ne használja más tisztítószerrel vagy maróanyaggal együtt (mérgezésveszély). Csak jól szellőztethető helyen használja! Használat előtt próbálja ki a mosogató egy kevésbé látható felületén. A termék szakszerűtlen vagy az előírásoknak nem megfelelő módon való használata okozta károkért felelősséget nem vállalunk!

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Súly 0.30 kg
Gyártó Schock Germany
Pentru material Cristadur, Cristalite
A csomag tartalma 1 Schock Easy Care Brightener 250 ml-es folteltávolító