Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Schock gyémántfúró gránit mosogató lyukasztásához
Schock gyémántfúró gránit mosogató lyukasztásához
RRP: 2 990 Ft 2 490 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock gyémántfúró gránit mosogató lyukasztásához

Termékkód:
629095
(2  értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 2 990 Ft 2 490 Ft
A termék a kosárba került
Schock gyémántfúró gránit mosogató lyukasztásához 2 490 Ft Kosár
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Gyémántfúró Gránit Mosogató Lyukasztásához - a gránit egy nagyon értékes anyag, ezért a csaptelepek, mosogatószer-adagolók és a medence LED-es kivilágításának használt, előre elkészített helyet olyan módon kell áttörni, hogy még veletlenül sem sértse a mosogatótálca épségét. A lyukakat hagyományosan, nagyon óvatosan, a legnagyobb hozzáértéssel és szakértelemmel készítik elő, ami egyben azt is jelenti, hogy egy amatőr számára ez a művelet kényelmetlen lehet és sok időt vesz igénybe. A CRISTADUR® termékek mosogatótálcái rendelkeznek egy értékes kiegészítővel, amely pontosan annyira felbecsülhetetlen, mint mosogatója: ez nem más, mint a gyémántfúró, amelyet a CRISTALITE® mosogatókhoz opcionalis tartozekként vasarolhat meg.  Ez a kiegészítő a tökéletes eszköz arra, hogy mosogatótálcáját a megfelelő módon előkészítse, és arra hivatott, hogy megkönnyítse mosogatója átlyukasztását. A gyémántfúró egy 35 Ø átmérőjű lyukat képes előkészíteni, könnyedén, gyorsan és profihoz méltóan.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Súly 0.10 kg
Gyártó Schock Germany
Anyag Inox
Szín Inox
Magasság -
A csomag tartalma 1 Schock Gyémántfúró Gránit Mosogató Lyukasztásához