Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Deante Milin Fehér Csaptelep
Deante Milin Fehér Csaptelep
RRP: 37 990 Ft 27 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Deante Milin Fehér Csaptelep

Raktáron
RRP: 37 990 Ft 27 990 Ft
A termék a kosárba került
Deante Milin Fehér Csaptelep 27 990 Ft Kosár
Tartozékok
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Lengyelország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

Deante Milin Fehér Csaptelep – a Milin csaptelep tündöklő fehér színével egyidőben teszi harmonikussá és egyedivé mosogatóját, de remekül kiegészíti a többi konyhai felszerelést is. A fehér szín a Polaris termékcsalád termékeivel kompatibilis, de a csaptelep elérhető fekete árnyalatban is. A termék adottságai között említhetjük, hogy kifolyószára 360 fokban körbeforgatható és 35 mm-es kerámiabetéttel rendelkezik.

A Deante egy lengyel márka, amely 27 éve van jelen a piacon, töretlen sikerrel. A konyhai felszerelések terén nagy választékban érhető el: csaptelepek, gránit, acél és kerámia mosogatók is találhatók kínálatában, ezen felül olyan fürdőszobai kellékeket is gyárt, mint zuhanyzó szett, zuhanyzó medence, zuhanyzófülke, csaptelepek és kerámia betétek. A Deante ismert tervezőkkel és fiatal dizájnerekkel egyaránt együtt dolgozik. Ennek köszönhetően, termékeik számos szakmai versenyen érnek el eredményeket, úgy mint a Top Design Award, a Prodeco, a Zlote Ville vagy a Dobry Design. Tomaszów Mazowiecki városban található a gránit mosogatókat gyártó gyáruk, a Lodzi Speciális Gazdasági Zóna területén, Lengyelországban. Évente több mint egymillió termékük kerül használatba a lengyel háztartásokban. A Deante erős üzleti partner, ezt bizonyítják kitüntetései és elismerései is.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Deante
Csaptelep felület Speciális színek
Anyag Réz
Szín Fehér
Zuhanyfej Fix
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 355 mm
Lefolyó magassága 254 mm
Lefolyó hosszúsága 173 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 400 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 1.50 kg