Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét
Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét
RRP: 94 990 Ft 89 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 94 990 Ft 89 990 Ft
A termék a kosárba került
Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét 89 990 Ft Kosár
Tartozékok
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Hekate Gránit Csaptelep Fehér Kihúzható Zuhanyfejjel - egy nagy méretekkel rendelkező termék, klasszikus kivitelezésben. Minden konyha, amelyet ezzel a modellel szerelnek fel egy híres-neves luxusétterem érzését kelti majd, ahol az ételek a legmagasabb minőségben, a legnagyobb profizmussal készülnek. Időtálló dizájnja, hosszított nyaka és ívelt vonalai tökéletesen illenek egy modern vagy egy hagyományos konyhába is, fekete színe pedig egyaránt kompatibilis a Polaris vagy az Alpina mosogatócsalád termékeivel. Ez a modern és prémium minőségű termék tartós anyagból készül, és környezetkímélő, hiszen vízsporló funkcióval ellátott. A csaptelep feje 180 fokban elfordítható. Kihúzható zuhanyfeje nagyobb teret biztosít a mosogató körüli teendőkhöz, beépített szívószelepének köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy egy csepp vizet sem pazarol el. A szállítási csomagban rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlőt talál, a csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Csaptelep felület Speciális színek
Anyag CRISTADUR
Szín Fehér
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 418 mm
Lefolyó magassága 207 mm
Lefolyó hosszúsága 224 mm
Munkaterület 180°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.40 kg