Weboldalunk a korábbi www.konyhaimosogatok.hu helyett immáron a www.axil.hu címen érhető el.

Axil
Bevásárlókosár
Schock Galaxy N-100 konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 600 x 530 mm, gránit, hagyományos beépítés, hófehér
Schock Galaxy N-100 konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 600 x 530 mm, gránit, hagyományos beépítés, hófehér
RRP: 184 990 Ft 164 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Galaxy N-100 konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 600 x 530 mm, gránit, hagyományos beépítés, hófehér

Termékkód:
GAXN100POLA
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 184 990 Ft 164 990 Ft
A termék a kosárba került
Schock Galaxy N-100 konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 600 x 530 mm, gránit, hagyományos beépítés, hófehér 164 990 Ft Kosár
Csaptelepek Tartozékok Adagolók
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Galaxy N-100 konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 600 x 530 mm, gránit, hagyományos beépítés, hófehér munkalapba beépíthető, egymedencés, csepegtető nélküli, ideálisan illeszkedik a minimum 60 cm-es alsószekrényhez. A mosogatótálca megfordítható, a csaptelep helye előre elkészített, könnyedén áttörhető. A csomagban találja a használati útmutatót, amely részletes leírást ad a csaptelep helyének megfelelő módon történő áttöréséről. A csaptelep helyét átlyukaszthatja a gyémántfúró segítségével, amelyet szállításkor mellékelünk a termékhez. Ezt a modellt az egyedülálló CRISTADUR® termékanyag teszi kimagaslóvá, amely kitűnik sűrű felülete által, rendkívül higiénikus, nem engedi a szennyeződést vagy a baktériumokat megtelepedni a mosogató felületén, ezáltal könnyű tisztán tartani. Ez a modell ötvözi a modernitást a hatékonysággal, így kapunk egy tágas, 220 mm-es medencével ellátott mosogatót. Öt lyuk elkészítésére alkalmas, amelynek köszönhetően a csaptelepet kedve szerint helyezheti, és más kiegészítőket is könnyedén illeszthet hozzá, például egy mosogatószer adagolót. Annak érdekében, hogy a legszigorúbb elvárásokat is kielégítse, a CRISTADUR® gyártási technológiája még tündöklőbb színeket kínál, de ami még ennél is fontosabb, hogy a termék anyaga időtállóbb a piacon található összes anyagnál, köszönhetően a medence üvegrostokból készített megerősítésének. Ezáltal négyszer ellenállóbb lesz az ütésre. A csomag lefolyógarnitúrát (mosogatógép vagy mosógép csatlakozással), szűrőkosaras lefolyót, rögzítőkapcsokat és gyémántfúrót tartalmaz.

Polaris: megcsodálta már a hegyek szikrázóan fehér havát, azt a mindennél tisztább és intenzívebb fehér színt? Polaris a neve ennek az egyedülálló, selyemfényű fehérnek, amelynek párja nincsen a piacon. Elképesztő módon árasztja a fényt, hogy az Ön konyhája is pompásan tündököljön.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Szín Polaris
Anyag CRISTADUR
Beépítési mód Hagyományos beépítés
Mosogató méretek 600 x 530 mm
Medencemélység 220 mm
Kivágási méretek 580 x 510 mm
Szekrény szélesség Minimum 60 cm
Forgatható Nem
A csomag tartalma Lefolyógarnitúra, szűrőkosaras lefolyó, lefolyó, rögzítőkarmok, gyémántfúró
Súly 12.00 kg